FAV Gruppen

Historie

FAV Gruppen hadde sitt utspring i 1976, hvor grunnlegger, Arne Veidung, startet med tekniske agenturer og etterhvert eiendomsutvikling. Da «Veidung Trading» i 1979 ble registrert, startet arbeidet med oppkjøp av bygårder som ble rehabilitert og seksjonert. Oppkjøp av bygårder ble senere til investeringer i større næringseiendommer og boligprosjekter.

I 1986 ble Veidung Trading for første gang omgjort til et aksjeselskap, og i samme år ble industriavdelingen etablert. Denne avdelingen består i dag av SE-TECH AS, Arna Kraftselskap AS og BioCoTech AS.

Dagens FAV Gruppen AS er 100% eiet av Arne Veidung, og hvor vi i dag eier og driver mer enn 150.000 m2 med tomter og bygningsmasser. Våre eiendommer er stadig under utvikling for våre leietakere, hvor vårt motto også er: You Name It.

Vi er kontinuerlig på jakt etter nye investeringer innen eiendom, industri og teknologi. Alle interesser kan henvende seg til info@fav.no.

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter